τηλ.: 26510 77170

Υπηρεσίες για οικιακούς πελάτες

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κολιγιώτης, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στην περιοχή της Ηπείρου, από το 1984. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, με συνέπεια, οργάνωση και υπευθυνότητα, περισσότεροι από 3000 πελάτες ετησίως, μας εμπιστεύονται τον καθαρισμό των ειδών τους.

Καθαρισμός
χαλιών και μοκετών

Αναλαµβάνουµε τον καθαρισµό των χαλιών ή των µοκετών σας, όλων των τύπων και διαστάσεων. Η διαδικασία του καθαρισµού των χαλιών ξεκινάει µε τον έλεγχο για τυχόν φθορές και δύσκολους λεκέδες όπως τσίχλες, λάδι, κρασί κλπ, οι οποίοι αφαιρούνται επιτόπου. Στη συνέχεια προψεκάζεται µε ειδικά απορρυπαντικά και τοποθετείται στο αυτόµατο µηχάνηµα πλύσης χαλιών. Σηµαντικό είναι να αναφέρουµε πως για τα κρόσσια των χαλιών ακολουθείται ειδική διαδικασία µε πιεστικό µηχάνηµα.

Καθαρισμός χαλιών
χειροποίητων ή μεταξωτών

Στα χειροποίητα και µεταξωτά χαλιά τα οποία είναι και πιο ευαίσθητα, ακολουθείται η διαδικασία στεγνού καθαρίσµατος. Αφού γίνει ο έλεγχος για δύσκολους λεκέδες και φθορές το χαλί σκουπίζεται µε την µηχανή KIRBY και στη συνέχεια ψεκάζεται µε συγκεκριµένο απορρυπαντικό για χειροποίητα χαλιά, τρίβεται µε περιστροφική µηχανή και τέλος µε την µηχανή EXTRACTOR ξεβγάζεται το απορρυπαντικό χτενίζοντας ταυτόχρονα το πέλµα, αφήνοντας το χαλί µε ελάχιστη υγρασία. Σηµαντικό είναι να αναφέρουµε πως για τα κρόσσια και των χειροποίητων χαλιών ακολουθείται ειδική διαδικασία µε πιεστικό µηχάνηµα.

Καθαρισμός φλοκάτες
κουβέρτες ή παπλώματα

Αναλαµβάνουµε τον καθαρισµό παντός τύπου κουβερτών καθώς και παπλωµάτων συνθετικών και πουπουλένιων, τα οποία πλένονται µεµονωµένα σε ατοµικά πλυντήρια µε υποαλλεργικά απορρυπαντικά και µαλακτικά για σίγουρη καθαριότητα και υπέροχο άρωµα φρεσκάδας. Με την ίδια διαδικασία πλένονται και οι φλοκάτες, αλλά σε διαφορετικό κάδο πλυντηρίου.

Καθαρισμός
σαλονιών - καναπέδων

Η συγκεκριµένη υπηρεσία περιλαµβάνει σαλόνια, καναπέδες, πολυθρόνες, µπρεζιέρες, σκαµπό, καρέκλες τραπεζαρίας και κουζίνας. Πραγµατοποιείται επιτόπου στον χώρο σας εφόσον αυτό είναι εφικτό, διαφορετικά γίνεται στον δικό µας χώρο µε δωρεάν µεταφορά. Για το καθαρισµό όλων των παραπάνω επίπλων ακολουθούµε την εξής διαδικασία. Προψεκάζουµε το απορρυπαντικό, ελέγχουµε για τοπικούς ή δύσκολους λεκέδες, τρίβουµε µε περιστρεφόµενη βούρτσα ειδική για υφάσµατα και τέλος, ξεπλένουµε και απορροφούµε την υγρασία ταυτόχρονα, αφήνοντας έτσι το ύφασµα νωπό.

Βιοκαθαρισμός
στρωμάτων

Το στρώµα πάνω στο οποίο περνάµε το 1/3 της ζωής µας, είναι ίσως το πιο βρώµικο σηµείο µέσα στο σπίτι µας. Στο εσωτερικό του στρώµατος ζούνε τα ακάρεα και άλλοι παθογόνοι µικροοργανισµοί που είναι υπεύθυνοι για πολλές αλλεργικές και δερµατικές παθήσεις. Μαζί µε τη σκόνη, τις τρίχες αλλά και τα νεκρά κύτταρα του δέρµατός µας, συµπληρώνουν το µικροβιακό φορτίο του στρώµατος. Με το ειδικό µηχάνηµα της Kirby το οποίο µε την παλµική δόνηση και αναρρόφηση, χωρίς νερό, χηµικά ή ατµούς, επιτυγχάνει την αποµάκρυνση µικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών µέσα από το στρώµα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα Hepa που συγκρατούν µέσα στο σάκο το 99,99% όλων των ουσιών. Η όλη διαδικασία διαρκεί γύρω στα 40’, γίνεται και από τις 2 πλευρές του στρώµατος και µετά τον καθαρισµό του είναι έτοιµο προς χρήση.

Φύλαξη

Η φύλαξη των ειδών σας γίνεται σε διαµορφωµένους χώρους µακριά από υγρασία και υψηλές θερµοκρασίες, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας όπως αυτόµατο σύστηµα πυρόσβεσης και 24ωρη παρακολούθηση από κλειστό κύκλωµα. Η τοποθέτηση των ειδών σε αριθµηµένα ράφια µε barcode, µας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουµε που βρίσκεται συγκεκριµένα το κάθε είδος. Η υπηρεσία της φύλαξης διαρκεί έως τις 20 Δεκεµβρίου του ίδιου έτους ενώ µετά το πέρας της ηµεροµηνίας αυτής υπάρχει επιπλέον χρέωση.